torstai 12. huhtikuuta 2012

MIYO-testailuja ja arvonta

Muutamissa blogeissa onkin jo vilahtanut puolalainen MIYO-kosmetiikkamerkki, joka on rantautunut Seppälään tänä keväänä. Myös minä pääsin testaamaan sarjaa, ja valitsinkin testituotteikseni peitepuikon, kynsilakan ja luomivärin.


MIYO:n tuotteet maksavat kaikki alle 5 euroa. Tällä hetkellä olen jo bongannut noita Mini Drops -tuoksukynsilakkoja myynnissä, kevään aikana tulee vielä Seppälään myyntiin 10 OMG-luomivärisävyä, 32 sävyä Nailed It! -kynsilakkoja ja 4 sävyä Candy Gloss -huulikiiltoja. MIYO kuulostaa kovin japanilaiselta, mutta tulee sanoista My Identity Youthfully Original.


Mini Drops -tuoksulakoissa tuoksu tulee esiin vasta lakan kuivuttua. Alkuun en haistanut mitään, mutta kynsikiekolle lakattuna ilman päällyslakkaa makea, vähän karkkinen tuoksu tulikin esiin. Omissa kynsissänihän tietysti oli päällä paksu kerros Seche Viten päällyslakkaa, joten ei ihme, ettei se tuoksu sieltä läpi tunkenut.


Sävy on pullossa reippaasti kultaisempi kuin kynsillä, mutta upea joka tapauksessa. Auringonvalossa kulta näkyy kynnellä parhaiten. Tykkäsin lakan peittävyydestä, kaksi kerrosta riitti jokaiselle kynnelle täyteen peittävyyteen. Sivellin sen sijaan oli vähän haastava, siitä en tykännyt. Mini Drops -lakat ovat tietysti pikkupulloja, ja minä olen tottunut isoihin pulloihin leveillä siveltimillä.


Peitepuikolle minulla oli tarvetta, joten pyysin testattavaksi sellaisen vaaleimmassa sävyssä (Flawless Cover sävyssä 01). Kuvittelin kuvista, että pää olisi jokin sienimäinen applikaattori, mutta näin ei ollutkaan - pää on ihan sitä peiteainetta itseään, kuten peitepuikossa perinteisesti. Se onkin parempi, sillä nestemäinen peiteväri yhdistettynä sieniapplikaattoriin kerää iholta rasvaa, meikkiä ja pöpöjä. Nyt Egyptistä kotiuduttuani vaalein sävy on ihoani vasten niin vaalea, että pystyn käyttämään tätä myös valokynän tavoin, normaalisti talvi-iholleni se olisi ollut ihan normaalin peitevärin värinen. Koostumus puikossa on vähän satiinisempi kuin mitä olen peitepuikoissani tottunut, olen yleensä käyttänyt rasvaisempia peitevärejä. Oikein kuivalle finnirupimikäliepaiseelle kaipaisinkin varmaan vähän enemmän rasvaa koostumukseen, mutta eipä ihossani ole yhtään oikein kunnon näppylää ollut loman jälkeen. Tällä koostumuksella tuote blendautuu hyvin meikin sekaan ja sopii sinne silmänalusillekin, ainakin minulla.


OMG-luomivärin sain sävyssä 29. Omalta näytöltäni katsoessa (ja myös tätä minun kuvaani nettisivulla esitettyyn verratessa) nettisivujen kuva vähän huijaa, sävy on luonnossa hieman minttuisampi kuin nettisivulla - ja kerrankin olen ottanut sisävalossa valokuvan, jossa oikea sävy toistuu mielestäni aika hyvin. :D Sävy on matta, ja ainakin tässä mattasävyssä pigmenttiä on ihan kivasti - oikein mukavasti hintaan nähden. Pohjustajan toki käytän alle, sillä saa kaikista luomiväreistä paljon enemmän irti.

MIYO-brändi on suunnattu minua nuoremmille, kuten koko Seppälän kosmetiikkaosasto muutenkin. Tällaisten tuotteiden testaaminen on kuitenkin minulle virkistävää, toivottavasti se on lukijoillekin piristettä ainaisen selektiivisen kosmetiikan keskeltä. :) Kehottaisin erityisesti pitämään silmällä niitä Nailed It! -lakkoja, sieltä on tulossa iso joukko erilaisia sävyjä Seppälän valikoimiin - toivottavasti peittävyys on yhtä hyvä kuin tuossa Mini Drops -laadussa. Tsekkaa myös Pumpulipupun, All Them Shiny Thingsin, Meikkileikkejä-blogin ja Charming Nailsin arvostelut, olemme kaikki näemmä valinneet vähän eri tuotteita testiin.

Mutta niin, arvontaan! Maahantuoja Face Helsinki sponsoroi palkinnoksi arvontaan kolmen MIYO-tuotteen setin: OMG-luomiväri, Candy Gloss -huulikiilto sekä Nailed It! -kynsilakka. Voittaja pääsee itse valitsemaan värinsä, välitän voittajan yhteystiedot eteenpäin Face Helsingille. Aikaa osallistua on 22.4.2012 asti, jonka jälkeen arvon voittajan. Osallistua voi kommentoimalla tähän tekstiin ja kertomalla, mikä on tämän kevään hittivärisi - meikeissä, vaatteissa tai muuten vaan. Kerro kommentissasi myös nimimerkkisi, sähköpostiosoitteen tiedustelen sitten arvonnan päätyttyä.

48 kommenttia :

 1. Keltainen! Lähinnä vaatteissa tosin :)

  meikkistudio@luukku.com

  VastaaPoista
 2. Hip hei, mukana tietenkin! Omilla kynsillä tulee näkymään eniten perinteistä lilaa ja vaaleanpunaista, vaatteissa taas on ihanaa kun saa pukea valkoista! Valkoinen on ollut aina suosikkivärini, onneksi tykkään pestä pyykkiä:)

  Odotan noiden lakkojen rantautumista Seppälään. Olen ostanut sinisen lakan noista mini dropseista mutta en millään muista, olenko testannut sitä kynsille. Ilmeisesti en kun en blogista löytänyt mainintaa.

  -Sissi

  VastaaPoista
 3. Oranssi, sekä huulilla että kynsissä :)

  VastaaPoista
 4. Tänä keväänä olen haaveillut eniten mintusta! Mintunvärinen kynsilakka olisi ihana :)

  VastaaPoista
 5. Mulle tämän kevään hittiväri on kaikki korallin sävyt. Erityisesti huulikiilloissa olen käyttänyt ja varsinkin himoinnut monia korallisia sävyjä :)

  VastaaPoista
 6. Oranssi. Ihan ehdottomasti. Yhtäkkiä olen tykästynyt siihen ihan mielettömästi, vaikken talvellakaan sitä mitenkään erityisesti karsastanut :)

  - Elisa

  VastaaPoista
 7. Musta,aina musta.Oli mikä vuodenaika tahansa =)

  VastaaPoista
 8. Koralli ehdottomasti. En tiedä, mikä koralli buumi minulle on tullut, mutta yhtäkkiä vaatteiden, kynsien ja huulien pitää olla korallisia ;)

  VastaaPoista
 9. Vaikka oranssi tais olla "oikeesti" viime kesän juttu, nii mä tuun jälkijunassa ja se on ehdottomasta mun tän kevään/kesän juttu!

  VastaaPoista
 10. Istuin tässä muutaman minuutin pohtimassa että mikä on se mun kevään väri päätymättä muuhun kuin että värit, kaikki värit noin yleensä. :D Oon löytänyt itseni ihailemassa mulle täysin epätyypillisiä värejä kuten vaaleanlilaa ja vaaleansinistä. Kynsissä mikä tahansa kirkas väri, kunhan muistaa sipaista matan päällyslakan :)

  VastaaPoista
 11. Olen jotenkin yllättäen löytänyt uuden rakkauden keltaisesta, jota olen ennen inhonnut. Sanotaanko sitten että se on kevään hittivärini (:

  VastaaPoista
 12. Hittiväri on vihreä :)

  jazzy9125@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Suosikkini on nyt korallinen oranssi kynsissä, huulissa ja asusteissa =)

  VastaaPoista
 14. Pinkki ehdottomasti! Ennen oon kyseistä väriä inhonnut, mutta tänä keväänä iski ja kovaa :D Oon ostanu mm. pinkkiä kynsilakkaa/toppeja/farkut. Aina kaupas osuu silmät pinkkeihin asioihin ;D

  VastaaPoista
 15. Mulla on turkoosi se kuuma väri, mutta se kyllä taitaa olla sama joka kesä. :D Siinä on vaan jotain ihan vastustamatonta.

  VastaaPoista
 16. Tosi pahan kysymyksen heitit, mutta oranssi koralli jos sellaista sävyä on olemassa :D

  -Kätsy Kissa

  VastaaPoista
 17. Kevään hittiväri on ehdottomasti pinkki ja oranssi!

  VastaaPoista
 18. Sateenkaaren värit, meikissä ja vaatteissa. Tai no meikissä hieman hillitymmin mutta kaikki värit o ok, paitsi ruskea :D

  VastaaPoista
 19. Sitruunankeltainen, ei kylläkään meikeissä :)

  VastaaPoista
 20. Every colour is good as long as it's black! Mun makuun ei vuodenajat vaikuta :)

  VastaaPoista
 21. Kevään hittiväri on minulla vihreä ja turkoosi vaatteissa. :)

  aaveennet@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Kevään hittiväri on pinkki -keväästä toiseen!

  VastaaPoista
 23. Omasta mielestäni koralli, mintunvihreä ja vaaleansininen, sekä jotkut todella kirkkaat värit. :) Ainakin vaatteissa ja kengissä.

  VastaaPoista
 24. Kevääseen olen valmistautunut turkoosin värisillä vaatteilla ja asusteilla, se onkin siis kevätvärini. :)

  VastaaPoista
 25. Kyl se varmaan nyt on se oranssi.:)

  VastaaPoista
 26. hei,sää oot ollu mun entisen blogin lukija joten aattelin ilmottaa sulle mun uuden blogin jos kiinnostaa alkaa sitä seuraileen:)

  www.sofiaheartyou.blogspot

  hyvää kevättä ja kiitän vielä jos oot liittyiny mun uuempaan blogiin :)

  VastaaPoista
 27. Kyllä se on oranssi, se vaan on niin keväinen väri :)

  VastaaPoista
 28. Mintunvihreä on noussut tänä keväänä yllättäen suosikiksi sekä vaatteissa että meikeissä:)
  -Kultakatriina

  VastaaPoista
 29. Fuksia on minun juttu tällä hetkellä huulikiillossa ja kynsissä :)

  VastaaPoista
 30. Ihmettelinkin jossain noita tuoksulakkoja. Oliko noi nyt niitä, missä eri värit tuoksuu erilaiselle?

  Pitäähän sitä arvontaankin osallistua, joten hmm.. Vihreä on aina super! Mun kohdalla kevään hittiväri ei vielä ole ilmiantanut itseään. Ehkä sitä voi sitten jälkeenpäin arvioida. :D

  VastaaPoista
 31. Niin omaperäistä kun se onkin, niin oranssi - ehkä enemmän sellainen punaiseen taittava (jota itse kutsun "verigreippi-oranssiksi")... Jotenkin niin ihanan lämmin ja trooppinen väri :)

  VastaaPoista
 32. Siis kuvittelin että tää on ihan mun oma juttu että tänä keväänä olen innostunut ORANSSISTA, mutta näköjään mieltymys on salaa livautettu myös muille :D

  VastaaPoista
 33. Vaaleanpunainen ja limenvihreä! :)

  bbomben(at)gmail.com

  VastaaPoista
 34. Taitaa olla talven mustan jälkeen hittiväri tuo tummansininen:) Laivastomeininkiä nääs.

  VastaaPoista
 35. Musta, vaaleanpunainen ja turkoosi. :)

  happy_moi@hotmail.com

  VastaaPoista
 36. Pinkki ja tummansininen! Kynsillä on aina mitä sattuu, mutta vaatteissa ♥! Myös valkoinen on ihana väri tänä keväänä :)

  VastaaPoista
 37. Punainen:)! vaatteissa enimmäkseen tällä hetkellä tykkään kirkkaan punaisesta!:)
  nimimerkki: Kati
  s.posti: kati.rinkinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Limenvihreä ja "hento" vaalean punainen ja turkoosi :-)

  Nimimerkki: Esperanza
  Sähköposti: stand.asd@hotmail.com

  VastaaPoista
 39. Keväällä alkavat aina kiinnostaa sellaiset värit, jotka talvella näyttivät vastenmielisiltä. Olen tässä aurinkoisina päivinä ehtinyt väsäilemään jo muutaman kirkkaanturkoosin silmämeikin, eiköhän kohta ole pinkinkin vuoro.

  tyttoastronautti (a) gmail (piste) com

  VastaaPoista
 40. Mua on alkanut ihastuttaa erilaiset vihreän sävyt. Ehkä innostuin siitä Essien uudesta kokoelmasta :)

  VastaaPoista
 41. Kevään hittiväri (pääosin sisustuksessa ja vaatteissa, ei juurikaan meikeissä..) on mulla petrooli.

  VastaaPoista
 42. Mun kevään hittiväri on oranssi ainakin kynsilakoissa ja jatkossa varmaan myös vaatteissa. Olen itse asiassa ostanut juurikin Miyolta kevään ensimmäisen ja ehkä ainoankin oranssin kynsilakan.

  neela1@luukku.com

  VastaaPoista
 43. Hittiväri on nyt vaatteissa beige, sisustuksessa pinkki valkoisella raikastettuna, kynsissä ihanat vihreät.

  VastaaPoista
 44. Kevään hittiväri on omasta luonteestani täysin poiketen ollut nyt roosa. Ihmeellinen (ehkä tilapäinen) mielenhäiriö, yleensä tykkään voimakkaammista väreistä.

  VastaaPoista