perjantai 14. joulukuuta 2012

Aarteita

Olen esitellyt monesti tuotteita, joita ilman en voisi elää, suosikkituotteitani tai niitä, mitkä säästäisin, jos kaikki muu pitäisi karsia pois. Nyt ajattelin esitellä aarteitani: kosmetiikkaan ja kauneudenhoitoon liittyviä juttuja, joihin minulla on erityinen tunneside. Monet näistä ovat sellaisia, joita ei enää saa. Toisissa taas on muita tekijöitä, jotka tekevät ne minulle erityisen tärkeiksi. Osa aarteista on sellaisia, että niitä ei edes raaskisi käyttää.


Limited edition ghd-suoristusraudasta. Unelmoin tästä pitkään, ylipäätään ghd:stä. Sattuipa sitten niin, että lykkäsivät markkinoille vielä sellaisen limited editionin, joka näyttää niin tasan tarkkaan meikäläiseltä. Pink Orchidin sain lahjaksi. Suoristusrauta kaiken lisäksi täytti kaikki lupauksensa ja on aivan eri maailmasta kuin entinen rimpulani.Lancômen Ô Oui! on vanhimpia tuoksujani - ja tämä on itse asiassa toinen pullo. Sain ensimmäisen testeripulloni äidiltä joskus vuonna miekka ja kivi, käytin sen loppuun. Tämän testeripullon sain aivan täytenä, nyt siitä on jäljellä enää puolet. Lancôme tekee yhä erilaisia versioita 70-luvun taitteessa julkaistusta Ô de Lancôme -tuoksustaan. Löytyy minulta toinenkin Ô-tuoksu, mutta tämä on se vanha ja rakas. Ja ei, se ei ole mennyt pilalle. Säilytän tuoksuja valolta suojattuna ja viileässä muutenkin, vaikka olisivat uusiakin. Käsittämätöntä, että sama tuoksu voi kelvata minulle teini-iän aivan alusta aina aikuisuuteen.Rakkaat Inglotin Freedom-palettini, vapausmöhkäleeni. Minulla on 55 Inglotin luomiväriä, joista 50 löytyy swatchattuna tämän linkin takaa. Uusimmat viisi Rainbow-luomivärinappia tuossa etualalla olen vasta saanut tuttavalta, niitä ei siksi vielä ole swatcheina. Lisäksi möhkäleessä on neljän poskipunan paletti. Näitä raaskii kyllä käyttää, koska tilalle saa aina uusia. Harmi tosin, että pyöreät napit taitavat poistua valikoimista. Inglotin luomivärit ovat erinomaisen loistavia laadultaan ja pigmentiltään. Inglot on ehkä parasta, mitä Suomen kosmetiikkamarkkinoille on rantautunut vuosikausiin.MAC:in joulun 2010 A Tartan Tale -kokoelman luomiväri Enviably Fun. Tätä erityisesti sattuu käyttää, kun tuo kuvio on vain tuossa pinnassa. Rakastan tuollaista kuosia, joten varmaan arvannettekin, että multa löytyy myös pari Burberryn laukkua. En ole perinteinen juristi helmikorvakoruilla varustettuna, mutta Burberryn kuosit iskevät ja lujaa.


Toinen MAC: syksyn 2010 Venomous Villains -kokoelman luomiväri She Who Dares. Itse värit ovat aika haastavia eivätkä niin kovin erinomaisia laadultaan, mutta tätä menin ihan lähes jonottamalla hakemaan. Enkä myy. Koskaan. Kellekään. Lähes mistään hinnasta. Venomous Villains oli teemakokoelma Disney-pahiksiin liittyen ja ehdottomasti mun näkemistä kokoelmista sellainen, joka on kuin minulle suunniteltu.Diorin tulitikkurasian kokoinen miniviisikko sävyssä Stylish Move. Tämä on vaan niin söpö! Mietin aikanaan sen ison hankkimista, mutta tämä on vielä parempi kaikessa söpöydessään. Olin nähnyt aiemminkin kuvia Diorin miniviisikoista, mutta en tajunnut, että ne ovat oikeasti pieniä. Eihän tämä helppo käyttää ole, kun ei meinaa siveltimet mahtua ottamaan väriä tuosta, mutta tämä onkin aarre.Vielä viimeisenä aarrekynsilakkoja, näitä olisi vielä lisääkin...

China Glazen OMG-kokoelman hologrammilakat vihreä L8R GR8R (eka vasemmalta) ja marjapuuronvärinen QT (viimeisenä jonossa). Eivät ole ensimmäisiä hologrammilakkojani, mutta näitä sai metsästää. Olivat jo siinä vaiheessa aika kiven alla, kun minä nämä hankin.

Tokana vasemmalta on Max Factorin Fantasy Fire -sävyinen kynsilakka, joka on legendaarisen Clarinsin 230:n lähin tähän mennessä löytämäni dupe. On minulla se Clarinsin alkuperäinenkin, mutta se on menettänyt väriään eikä siksi ole nyt ihan niin aarre enää.

Kolmantena rivissä on OPI Designer Series Coronation. Näitä saa yhä, mutta muistan vielä sen tunteen, kun vihdoin ja viimein menin ja ostin tämän upeuden. Ensimmäinen OPI:n lakkani, toinen hologrammilakkani (vaikkei olekaan ihan niin lineaarinen holo kuin mitä jotkut vaativat).

Hologrammeilla jatketaan: neljäntenä rivissä vihreä Nubar Reclaim. Aivan upea. Efekti on näyttävä, sävy on erikoinen. Tilasin tämän kerran ulkomailta - vain ja ainoastaan tämän, tilauksessa ei ollut muistaakseni mitään muuta. Mutta tämä oli pakko saada. Enkä kadu.

Sitten vielä tuo toinen oikealta, Orlyn Halley's Comet Cosmic FX -kokoelmasta. Tällehän on dupeja parikin, esim Zoyan Charla tai OPI:n Catch Me in Your Net, mutta tämä on mulle se alkuperäinen ja ensimmäinen minkä näin. Kynsistudiossa käynnin yhteydessä rakastuin. En halua vaihtaa tätä Charlaan tai OPI:in, tämä on se mun aito!


Haastan tähän mukaan muutkin kosmetiikkabloggaajat, olisi kiva nähdä teidän aarteitanne!

13 kommenttia :

 1. Oooh mikä Inglot - kokoelma! Tää oli hauska, voisin tehdäkin :)

  VastaaPoista
 2. Tämä oli aivan ihana ja tosi inspiroiva juttu! Kiitos haasteesta, varmaan teen jossakin vaiheessa! :)

  VastaaPoista
 3. Oijoi mitä aarteita! Hauska haaste, pakko tehdä itsekin!

  Pink Orchid, She Who Dares ja vauva-viisikko <3. Miehä kuvailinkin tuota vauvaviisikkoa Canonilla silloin viimeksi, se on niiiin söpö! Sama paletti löytyy iteltäni täysikokoisena ja se on yksi ehdottomia suosikkeja, jokaisen vihreäsilmäisen must :).

  VastaaPoista
 4. Kiitos haasteesta! Oma kaikista syvin hajuvesirakkauteni on muuten myös yläasteaikaista perua. YSL:n In Love Again. Ensimmäisellä kerralla minulla ei vielä ollut varaa ostaa sitä, mutta toisen lanseerauksen yhteydessä 2004 nappasin itselleni pullon, jota olen pitänyt kuin kukkaa kämmenelle. Käytän sitä vain harvoin, mutta se on edelleen ihan mahdottoman ihana!

  VastaaPoista
 5. Sonia,

  Kurkkaa blogini, siellä on sinulle tunnustus. Ihanaa joulunodotusta :)

  VastaaPoista
 6. Oih ja voih, ghd. Miulla _oli_ ghd, vaan hetken mielijohteesta myin sen kaverille pilkkahintaan joskus aikapäiviä sitten. Voisi kyllä toteuttaa tämän haasteen, vaikka vain kynsiblogia pidänkin. Siulta kyllä löytyy muutenkin oikeasti harvinaisia kynsiaarteita, toisinkuin itseltäni ei niinkään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota en myy! En edes voittoa tuottavaan hintaan (vaik lahjaksi sainkin).

   Niin no oishan siellä ollut vielä Goshin Rainbow, joka ainakin on harvinainen löytää, mutta se ei ihan ole kaikista rakkaimpia. Enkä mä noistakaan tiedä enää mitä saa helposti, kuulemma nyt kun Max Factorin Fantasy Fire tuli Suomeen, sekin on jo paikoin myyty loppuun. Sain vasta tämän jutun jo kirjoitettuani tietää, että on tullut Suomeenkin viimein.

   Poista
 7. Ihania aarteita! Varsinkin tuo minikokoinen Stylish Move <3 :D
  Ja toteutukseenhan tämä idea lähti, kiitos!

  VastaaPoista
 8. Aikamoisia aarteita sulta löytyykin! Tuo GHD on kyllä niiiin munkin näköinen! Myös tuo She Who Dares niin kuuluis mulle :) Ja hei, kiitos Inglot swatcheistä, nettikaupasta kun tilailen nuo ovat suureksi avuksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos on ollut avuksi, yritin saada niistä niin oikean näköisiä kuin mahdollista. Vaati aika kauan, kun piti ottaa kuvat auringossa. :D Mutta mielestäni kuvaavat sävyjä hyvin. Esim. Temptaliassa on lisää swatcheja, itse vertailisin useammasta lähteestä niin saa vielä paremman kuvan. :)

   Poista