sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Kauneusmessut 2012, osa 4

No joulun pyhinä piti vielä vääntää valmiiksi yksi kauan seissyt postaus. Kyllä, kyse on lokakuun messuista, hieman on ehtinyt aikaa vierähtää ennen kuin sain loputkin kuvat ulos. Mutta ollaan sentään vuoden 2012 puolella vielä! :D Tässä vielä siis vähän kuvasatoa messuilta: bodypaintingin ja maskeerauksen SM 2012. Kuvat saa klikkaamalla suuremmaksi.

Bodypaintingin SM-kisoissa teemana oli avaruus.

Toiseksi sijoittunut työ

Ican työ

Stemin työ

Voittajatyö. Valitettavasti kuvani ei anna sitten minkäänlaista oikeutta. Vasta läheltä katsoessa erotti todella tarkan maalaustyöskentelyn.

Kolmanneksi sijoittunut

Kärkikolmikko

Valitettavasti tässä oli vain osa, ja kaikkien näidenkään blogeja en varmaan osannut linkittää. Tässä vielä linkki tuomaristossa toimineen Saaran juttuun aiheesta. Mukana oli myös Lenore, jonka työstä en saanut yhtää onnistunutta kuvaa, höh.

Sunnuntaina oli vuorossa maskeerauksen SM-kisat, joissa oli kaksi sarjaa. Oppilassarjassa teemana oli prinsessa, ammattilaissarjassa CSI.


Tämän työn tekijän blogin löysinkin, tämän linkin takaa


Toiseksi tullut työ oli mun henkilökohtainen suosikkini näistä.


z
Voittajakolmikko oppilassarjassaVoittajatyö oli kyllä mun lemppari näistä.


Voittajakolmikko ammattilaissarjassa


Jotain tuli shoppailtuakin, joo. Kynsipainotteista tällä kertaa. Zoyalta ostin kaksi kynsilakkaa, China Glazelta yhden magneettilakan. Seche Viten päällyslakat maksoivat 4 euroa kappaleelta, niitä hamstrasin kaksi. Myös tuollainen iso kynsikiekko tarttui mukaan, samoin kasa pieniä. Hiusväri oli pakko-ostos, oli nimittäin aivan pakko värjätä jäätävä juurikasvu pois. Pieni musta härveli kuvassa on magneetti on Peggy Sagelta, sillä saa tähtikuvioita magneettilakkaan. Inglotilta ostin yhden violetin ripsivärin, mutta valitettavasti se ei ollut niin näyttävä ripsissä kuin olisin toivonut.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti