sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Kuukauden yllättäjä: Yves Rocher Ultra Volume Mascara


Yves Rocherin Ultra Volume Mascara tuli minulle blogin kautta. Minulla on ilmeisesti järjettömän paha asennevamma tähän merkkiin - en edes Virven postauksen jälkeen ollut erityisen innostunut tätä testaamaan. Vaikka tiedän, että Virve kirjoittaa rehellisesti, edes nuo kehut eivät vielä innostaneet. Virvellä kun on niin nätit ripset jo valmiiksi, ajattelin. Meinasin jo heittää ripsivärin mappi Ö:hön testattavaksi sitten, kun joskus on todella tylsää eikä mitään uutta testattavaa. Kuitenkin kuulin lisää hehkutusta toiselta bloggaajatutulta ja ajattelin, että josko tämän nyt sitten testaisi heti, vaikka minulla onkin kasa muitakin juuri avattuja tai avattavia testiripsivärejä. Yves Rocherin meikeistä minulle ei ole koskaan jäänyt mitään erityisen hyvää kuvaa, mutta merkin testailu ajoittuukin minulla jonnekin tuonne ala-asteen ja yläasteen taitteeseen. Sen jälkeen olen ostanut merkiltä lähinnä vain suihkujuttuja. Lisäksi sana "volume" ripsivärissä aiheuttaa minulle vieläkin vähän ennakkoasennetta, liian monesti juuri volume-tyyppiset ripsivärit ovat olleet minulle huonoja koostumukseltaan. Onneksi tähän on tullut muutosta, kun on tullut testattua yhä useampaa eri laatua. Pelkäsin silti, että ripsiväri joko tekee minulle hämähäkkiefektin tai ei näytä tekevän juuri mitään.

No, kuinkas kävikään. Testasin samana päivänä kasan minulle testaukseen blogin kautta tulleita ripsivärejä. Tämä oli niistä halvimmasta päästä, jollei jopa halvin. Ja, päivän viidestä testaamastani paras. Se teki kaikkea: pidensi, erotteli, ei liimannut ripsiä kasaan vaan sopivasti tuuheutti niitä ja lisäksi toi sopivan verran paksuutta ripsiin lisää. Jos en olisi juuri laittanut ripsiväriä, olisin hieraissut silmiäni ihmetyksestä - siis hetkinen, oliko tämä tosiaan Yves Rocher? En ole sitä mieltä, ettäkö tämä olisi paras kokeilemani ripsiväri, mutta ehdottomasti jopa parhaimmasta päästä. En oikeastaan keksi, miten ripsiväri voisi olla minulle paljon parempi, muuta kuin tuomalla vielä vähän lisää pituutta. Pituutta ei voi koskaan olla liikaa.Ehdottomasti suosittelen tätä ihmisille, jotka haluavat halvalla hyvää. Hinta on 12,90 euroa, eli ei mikään törkeän edullinen, mutta markettiripsivärienkin hinnat ovat nykyään kai aika pilvissä. 12,90 on todella vähän ripsiväristä, mutta olisin olettanut tuon maksavan vielä vähemmän, kun kyseessä on Yves Rocher. No, siellä on jatkuvasti tarjouksia, joiden avulla tuotteen hinta putoaa. Tämä on kyllä täyden hintansakin veroinen, ehdottomasti.

Tykkäsin perinteisestä harjasta, kuten tykkään yleensäkin. Harja on hieman tuollainen vyötärön omaavaksi muotoiltu, mutta muuten hyvin perus. Yksi huono puoli kuitenkin löytyy ilmeisesti pullon suun annostelijasta johtuen. Ottaessa harjan ulos, sen perässä tulee yleensä pitkähkö häntä ripsivärimassaa. Näin käy monilla ripsiväreillä, mutta tässä sitä massaa tuli häntänä enemmän kuin normaalisti. Ylimääräisen hännän voi kuitenkin pyyhkäistä sinne hylsyn suun sisäpuolelle, jolloin tuosta ei ole haittaa. Muista kuitenkin varoa, ettei massaa jää ripsivärin korkin kierteisiin, vaan todellakin pyyhit ylimääräiset sinne hylsyn aukon sisäpuolelle. Kierteissä oleva massa voi aiheuttaa lopulta ripsivärin nopeamman kuivumisen, samaan tapaan kuin kynsilakoissa.

Massaa joutuu jonkun verran kerrostamaan, jotta tulos on toivomani. Samaan tapaan massaa täytyy kerrostaa monella muullakin tykkäämälläni ripsivärillä, kuten FLE:llä, kun taas Lancômen ripsivärien kanssa muutama veto riittää. Olen siksi jo tottunut tuohon kerrostamisen tarpeeseen. Kerrostaminen onnistuu ilman paakkuja tällä YR:n ripsivärillä, niin kuin sen pitäisikin, jos massa on sellaista, että se vaatii kerrostamisen.

Voisinhan mä kuvankin ottaa, mutta nyt ei tähän hätään ehtinyt/jaksanut, koska omien silmien valokuvaaminen on ehkä blogin pitämisen ankeimpia asioita. :P Mulla kun ripsiväriarvostelujen kuvat eivät ihan hirveästi edes kerro... Keskihyvien ripsivärien erot ovat ottamissani valokuvissa olemattomat, ja eipä niitä eroja livenä ripsillänikään huomaa juuri kukaan muu kuin minä itse. Ainoastaan todella huonon ja hyvän ripsivärin välillä on radikaali ero ripsissäni ja ottamassani valokuvassa. Katsokaapa vaikkapa tämän linkin takaa löytyvän postauksen vertailua kasasta ripsivärejä, lopputulos tällä voisi olla ihan mikä tahansa tuon postauksen kuvista. :D

Linkittäisin Yves Rocherin sivuille, mutta tällä hetkellä Suomen sivut eivät toimi kunnolla. En löydä sieltä omalla selaimellani ripsivärejä lainkaan, kaikki meikkisivut heittävät 404-erroria. Korjaavat varmasti jossain vaiheessa, linkitän sitten suomalaiselle sivustolle. Menee kyllä varmaan joulun yli, tuskinpa siellä enää aatonaattona illalla kukaan nörtti on duunissa. Siispä linkit tässä brittisivustolle. Käsittääkseni tämä minun kultaisessa hylsyssä oleva ripsivärini on limited edition tästä Couleurs Nature Sexy Pulp Ultra-Volume Mascarasta.

EDIT 4.9.2013: Tässä uusi linkki tuohon Sexy Pulpiin, olin kokonaan unohtanut.

Mutta huh huh, että kuukauden yllättäjä oli Yves Rocher? En vieläkään pääse yli tästä. Merkin imago nousi silmissäni noin 500 prosenttia.


Tyttö ilman helmikorvakorua toivottaa tämän eilisen Helsinki-kuvan myötä lukijoilleen oikein mukavaa joulua!

1 kommentti :