keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Make Up For Ever Black Tango Palette

Tämä MUFE:n syksyn Black Tango -kokoelman kaunokainen on vilahtanut jo parissakin blogissa. Itse satuin myös saamaan Black Tango -kokoelman nimikkopaletin blogini kautta, ja katsokaapa, eikö ole niin tasan tarkalleen minun näköinen design luomiväripaletilla?


Että huh huh. Jos minä olisin luomiväripaletti, näyttäisin toivottavasti tuolta. Ja jos maksaisin luomiväripaletista hunajaa (yli 70 euroa taitaa tämän arvo olla), toivoisin todellakin sen myös näyttävän hyvältä, ja sitä tämä tekee. Tsiisus. Katsokaa nyt. Ooh! Jos Dioritkin näyttäisivät tuolta, 65 euron hinta sattuisi paljon vähemmän. Makuasioitahan nämä ovat, mutta tämä osui ja upposi minun kohdallani.


Luomiväripaletin saadessani en heti ehtinyt sitä sen tarkemmin tutkia ja kuvittelinkin kyseessä olevan jauhemaiset luomivärit. Tarkempi tutkiminen paljastaa kuitenkin, että kyseessä onkin voidemainen, MUFE:n Aqua Cream -luomivärejä sisältävä paletti.


Paletin sävyt ovat erillisten kansien alla. Sävyissä on tummat, lähes mustat punainen, vihreä ja sininen sekä vaalea creme. Kaikki sävyt ovat hohtavia. Omassa kappaleessani tuon vaalean sävyn korkki on kai ollut jo alkujaan hieman huonosti kiinni ja päässyt hieman kuivumaan, sillä se näytti jo alunperin tuolta. Paransin tilannetta sillä, että yritin vielä kokeilla, saako napit irrotettua paletista. Ei saa. Eikä kannata yrittää, kansi menee sen jälkeen yhä huonommin kiinni. Tällaista väkivaltaa en tekisi itse ostamalleni paletille, nyt meni sitten tieteen nimissä... No, vahingossa.


En tiedä johtuuko tuosta viallisesta kannesta, mutta mielestäni vaalea, kermainen väri oli koostumukseltaan muita vähäpigmenttisempää. Se myös kuivuessaan jäi vähän tahmaiseksi, kun taas muut sävyt ovat superpigmettisiä ja kuivuvat todella kestäviksi eikä lainkaan tahmaisiksi. Sävyt eivät minulla ainakaan kerry luomivakoon, minulla kyllä ei ole kovin rasvaiset luomet. Huonot voidemaiset luomivärit kyllä tekevät minun kohtuullisen helpoilla luomillani tuota luomivakoon kertymistä, nämä eivät. Todellakin tekevät mitä lupaavat, kuivuvat vedenkestäviksi. Swatch-kuvassani kaikki sävyt ovat ilman mitään pohjustetta.

Työstäminen onkin sitten vähän hankalampaa ihmiselle, joka on tottunut tavallisiin nappiluomiväreihin. Näin tummalla sävymaailmalla tosin onnistuu parhaiten smoky eye -tyyppinen meikki, ja siihen tyyliin näitä onkin sitten taas oikeastaan aika helppo levittää. Olen käyttänyt mukana tulevaa sivellintä, se toimii oikein passelisti. Paletin paras puoli on se, että sillä saa kestäviä, voimakkaita ja vähän erilaisia smoky eye -meikkejä. Samalla se on kuitenkin paletin huono puoli - ainakaan minun taidoillani näitä voi käyttää vain tietyn tyyppisiin meikkeihin. Jos smoky eye tai koko luomen tummana kattava meikki on mieleen, tämä on nappivalinta. Kestoa äärimmilleen testatakseni tein itselleni yhden meikin ilman ripsiväriä niin, että jätin sen yöksi (älä nuku meikit päällä, jollei sinulla ole tieteen nimissä -perustelua, toim. huom. :D). Kesto on julmetun hyvä. Aamullakin meikki oli vielä intensiivinen.

Paletista minua ennen ovat kirjoittaneet ainakin Eiko, Pumpulipupu ja Elisa, käykää tsekkaamassa heidänkin arvionsa!

MUFE:sta vielä sen verran, että vaikka voidemaiset luomivärit eivät olisi sinun juttusi, MUFE:n luomivärit kannattaa katsastaa. Niissä on loistava pigmentti ja upeita sävyjä. Mattasävyissä on jopa niin yllättävä pigmentti, että niiden kanssa pitää vähän varoa, ettei jokainen meikki muutu iltameikiksi. :) Nappiluomiväri sävyssä 92 on jokaisen violettia rakastavan must-have. On varmaan kymmenes kerta, kun sitä kehun blogissani. Se aikanaan muutti käsitykseni luomivärien pigmenttisyydestä ja jyräsi heti alleen kaikki muut omistani tuhatmiljoonaa violettia luomiväriä. Löytyy minulta neljä muutakin MUFE-sävyä, kaikki ovat hyviä, mutta 92 on vaan jotain eeppistä.

Loppukevennys. Oli se sitten kissa kuka tahansa, aina niillä on pakkomielle linssiludeilla:


Mietinkin, missä vaiheessa tuo sivellin kääntyi väärin päin kuviin...

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti