keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Zoya Ornate -kokoelma


Himoitsin Zoyan talvikauden kokoelmaa heti, kun niistä ensimmäisiä swatcheja näin. Kauneusmessuilla maahantuojan ständillä kyselimme niiden perään, mutta silloin ei vielä ollut ihan tarkkaa tietoa siitä, koska niitä saadaan meillekin. Mutta nyt niitä saa - tänään postisetä toi minulle jouluterveisinä NailCityltä koko kokoelman! Pakkohan niitä oli heti testata. Sävyt tuossa kuvassa vasemmalta oikealle ovat Storm, Blaze, Aurora, Electra, Ziv ja Logan. Zoyan lakoilla on aina naisten nimiä. Itse kynsilakkahamsterina tykkään siitä, että sävyillä on nimet, ei vain numerot, ja tästä ovat kanssani varmasti aika monet samaa mieltä.Sarjaan kuuluu kolme pienenpientä hologrammihilettä sisältävää lakkaa (Storm, Blaze ja Aurora). Ne ovat ällistyttävän upeita, mutta tietenkin äärimmäisen vaikeita kuvata talvivalossa. Juuri nämä sävyt kiinnostukseni kokoelmaan sytyttivätkin syksyllä, sillä olen hologrammifani - myös näiden ei-lineaaristen, glitterisempien holojen ystävä. Storm on pikimusta lakka hologrammihileillä.Blaze näytti pullossa ihan tummanpunaiselta tai joulunpunaiselta. Vasta toisessa valossa kiekolle swatchatessani huomasin, että tämähän on jopa ihan kunnolla ruusunpunainen! Sävy on paljon vaaleampi kynnellä kuin pullossa - ja paljon kauniimpi, mielestäni. Näistä kolmesta hologrammilakasta tämä on vähiten hologramminen.
Aurora on mielestäni koko kokoelman helmi, siinä mielenkiintoinen violetti pohja ja paljon, paljon hologrammia. Hologrammiefektiltään tämä on näistä näyttävin. Se pääsikin saman tien kynsille. Pohjasävy on lämpimässä sisävalaistuksessa tuollainen alimmaisen kuvan punaiseen/viiniin vivahtava violetti, päivänvalossa sinisempi kuten kahdessa ensimmäisessä kuvassa.
Electra on pitkää kapeaa hologrammihilettä ilman pohjasävyä. Tämä on varmaankin ajateltu jonkun toisen lakan päälle. Ja kyllä, pullo on tuossa ensimmäisessä kuvassa etikettipuoli sivulle päin kuvattu, koska juuri siinä kuvassa se onnistui olemaan aidoimmillaan. :) Ensimmäisessä swatch-kuvassa kiekolla on pelkkä Electra, kaksi kerrosta. Jos tätä käyttäisi pelkkänään, tarvitsisi pari kerrosta lisää. Toisessa kuvassa on Electra randomin mustan lakan päällä, kultaisen Zivin päällä ja vihreän Loganin päällä - yksi kerros Electraa kuorrutteena kaikissa. Kerrostettuna toisen lakan päälle yksi kerros riittää ehdottomasti. Juuri nämä kolme viimeistä sävyä, Electra, Ziv ja Logan tuovat Ornate-kokoelmaan joulufiiliksen.Kultainen Ziv on koostumukseltaan jännä. Siinä on... hmm, mitenköhän tuota nyt kuvailisi, tekstuuria. Ihan kuin siinä olisi saman värisiä hippusia mukana kuin mitä itse pohjaväri on. Tykkään enemmän tällaisista vähän erikoisemmista, tämä ei meinaan raidoitu rumasti lakatessa kuten monet muut metalliset. Klikkaa ihmeessä isommaksi tuo swatch-kuva.Logan on tummanvihreä häivähdyksellä kultahilettä. Äärimmäisen jouluinen fiilis tulee tästä. Myös Logan on vähän eri sävyinen riippuen valosta. Päivänvalossa sinisempi, normaalissa sähkövalossa lämpimämpi. Zoyan lakat ovat aina olleet moniulotteisia.

Kaikki lakat peittivät kahdella kerroksella (paitsi tietysti Electra). Tykkään Zoyan siveltimistä myös. Jälleenmyyjiä on vaan vähän nihkeästi Suomessa, katso vaikkapa sieltä NailCityn sivuilta lisää.


Ai niin, huomio kaikille kauneusbloggaajille! Facebookista löytyy nyt juttutupa meille, Kauneusbloggaajien kahvihuone. http://www.facebook.com/groups/306139649496844/

8 kommenttia :

 1. Noi punainen ja vihreä näyttävät täydellisiltä jouluväreiltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta se on vähän liian roosa siihen tuo Blaze. Kun lykkää sen lakan Googlen kuvahakuun, huomaa, että näyttää olevan aika lailla muillakin ongelmia saada vangittua kunnolla sen sinipunaisuutta. :) Jännä väri!

   Poista
  2. Mä tykkään juuri kylmän sävyisistä punaisista ja pinkeistä lakoista :)

   Poista
 2. Vitsit mikä ihana kahvihuone-idea! :)

  Ja voi noita Zoyan lakkoja... Mä en ihan oikeasti, oikeasti tarvitsisi yhtään ainoata kynsilakkaa enää kun ei edellisiäkään tule käytettyä niin useasti, mutta kun... Nuo ovat niin ihania! :)

  VastaaPoista
 3. Saako udella, mitä noilla on tuolla NailCitylla hintaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NailCity maahantuo, jälleenmyyjät hinnoittelevat itse. Hintaluokaltaan Suomessa Zoyan lakat ovat käsittääkseni jotain 14 euron luokkaa. Kauneusmessuilla pääsee aina halvemmalla, siellä on joka kerta tullut viime vuosina Zoyaa ostettua. :)

   Poista
  2. Kappas, niitä saa myös NailCityltä, Shinyn mukaan (http://shiny-nailart.blogspot.fi/2012/12/zoya-ornate-kokoelma-ja-pikkujoulukynnet.html) siellä 15,50 euroa plus postarit.

   Poista