keskiviikko 9. tammikuuta 2013

IsaDora Jewels of the Orient: Oasis

Klikkaamalla isommaksi!

IsaDoralta ilmestyi tänä syystalvena Jewels of the Orient -kynsilakkakokoelma. Kokoelman minua kiinnostavin sävy oli Oasis, jonka valitsinkin testattavakseni. Oasis on glitterinen tumma ja syvä kultaisella maustettu oliivinvihreä, jossa on sinistä ja punaviolettia glitteriä. Siis mitä se taas horisee? Joo, siinä on kaikkia noita. Hieman valaistuksesta riippuu, näenkö siinä sinistä vaiko violettia, kuvan valaistuksessa olohuoneessani glitter on sinistä. Keittiössä ja makuuhuoneessa näen myös punaviolettia sinisen lisäksi, vessan valoissa vain sinistä. Joka tapauksessa, glitter on erikoisen väristä yhdistettynä pohjaväriin, ja mikäs sen parempaa. Tässä ruotsalaisessa blogissa on kuvia, joissa on onnistuttu vangitsemaan paremmin tuo glitter ja jopa se violetti.


Orient on uniikki sävy kokoelmassani, mutta halusin swatchata tämän kahden muun hieman samanhenkisen lakan vierelle. Orient löytyy kuvasta vasemmanpuolimmaisimpana, vähän epätarkka kuva antaa vielä enemmän käsitystä tuosta sinisestä siinä. Sen jälkeen tulee China Glazen Wagon Trail, joka näyttää aivan ruskealta näiden rinnalla. Sekin kuitenkin on kallellaan hieman oliiviin päin. Kolmantena on Zoyan Edyta, jossa on sininen heijaste myös.

Tällaisissa moniulotteisissa vaikeasti kuvattavissa lakoissa Googlen kuvahaku on loistava. Sieltä saa kansainvälisistä lakkamerkeistä nopeasti kasan eri valaistuksilla ja eri ammattitaidolla kuvattuja kuvia, joiden avulla kokonaisuudesta saa hyvän kuvan. Zoyan Edytastakin löytyy kuvahaulla kasa erilaisia kuvia - ja kyllä, se on kaikkea tuota, valaistuksesta ja valon tulokulmasta riippuen. IsaDoran lakkoja pääsee hypistelemään kaupassakin helposti, mutta monia muita merkkejä tulee tilattua netistä vain kuvien perusteella. Google on ystävä.

Ainakin eilen näitä lakkoja sai vielä hyvin Helsingin keskustasta. Kicksissä olivat eilen joulualessa 5 euroa ja rapiat, muistaakseni 5,55 euroa mutta vetoa en lyö. Makkaratalon eli Citycenterin Kicksissä tätä sävyä oli jäljellä useita. Hypistelkää livenä, on aika upea väri. Täyteen peittävyyteen vaaditaan kolme ohutta kerrosta, lyhyemmille kynsille kaksi voi riittää. Sivellin pullossa on erittäin leveä, jopa ehkä hieman liian leveä mun makuuni, mutta parempi kuin superkapeat diipadaapalelusiveltimet.


IsaDoran lakka on saatu blogin kautta.

1 kommentti :

  1. Tuo Oasis olisi ollut kanssa kiva sävy minulle. Harmi, kun Livboxista ei tullut tuo, vaan tuli se Sultan Palace, joka ei oikein ole minun sävyni, kuin keväisin ja kesäisin.

    Sulle on tunnustus blogissani. ;)
    http://glitz8glam.blogspot.fi/2013/01/isadora-silk-road.html

    VastaaPoista