perjantai 18. tammikuuta 2013

Lumene Blueberry Long-Wear Crystal Eyeshadow


Jatketaan Lumenella. Eilen haukuin Lumenen trioluomivärin lyttyyn, nyt taas annan positiivista palautetta ja kehun. Olin niin pettynyt, että oli pakko kokeilla toinenkin testaamaton Lumene. Kyseessä on tällä kertaa vähän uudempi tuote, Blueberry-sarjan tummansininen monoluomiväri sävyssä 26 Aaltojen jäljillä.

Pakkaus on kiva, tuo on ihan nätti tuo kohokuvio ja sopii tässä sävyssä vielä loistavasti sävynimeen. Luomiväri levittyy pehmeästi ja häivyttyy kivasti. Monesti näin tummat värit ovat inhottavia häivyttää ja muuttuvat häivyttäessä harmaiksi, mutta tämä pysyi sinisenä. Tykkäsin laadusta, pigmenttisyyttä oli kivasti. Pohjustajan kanssa parempi, mutta tällaisessa tummassa enemmänkin iltameikkisävyssä pohjustajan käyttö on ihan ok.


Sannimainen silmämeikin vinokuvaus käytössä. Ihan suoraan kopioitu Sannin tyylistä kuvata silmämeikkejä, mutta näyttää vähemmän tyhmältä kuin yksittäinen silmäni möllöttämässä suorana. Sanni antanee mulle anteeksi, toivotaan.

Rajauksessa Sensain Liquid Eyeliner, ripsissä Yves Rocher Ultra Volume Mascara. Pohjusteena alla Too Faced Shadow Insurance. Luomen keskellä käytetty hopeista luomiväriä, Make Up Store Silver. Samainen luomiväri on lähes koko liikkuvalla luomella myös Lumenen alla tuomassa siihen lisää metallihohdetta. Sisäkajalina tässä meikissä hieman liian violettiin taittava sininen Lancômen kajal sävyssä Indigo Paris.


Että mä vihaan silmämeikin kuvaamista. Eihän se nyt ihan tolta livenä näyttänyt, mutta tonne päin.

Notta tämä Lumene sitten olikin positiivinen yllätys. Ei mikään järjeton tajunnanräjäyttäjä, mutta hankalasta tummansinisestä sävystä huolimatta kivan pehmeästi levittyvä. Ja mikä parasta: alaluomelle ei varissut juuri mitään. En ole noissa kuvissa alaluomea siistinyt mitenkään, sinne ei vaan pudonnut käytännössä mitään.

Mitäs muuta vielä? Niin, nämä on vielä aika isoja nappeja nämä Lumenen Blueberry-monot.

10 kommenttia :

 1. Minulla on monta sävyä tätä laatua, koska poistuvia sävyjä myytiin pilkkahinnalla alessa. Pidän paljon laadusta ja pakkauksen ulkonäöstäkin. Parhaita Lumenen luomivärejä ikinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo taitaa kanssa olla poistunut sävy mikä minulla on. Hyvä kuulla, että muutkin sävyt ovat hyviä. :)

   Poista
 2. Oi, onpa kaunis sävy ja sopii sulle niin hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, mä oon tällainen kylmien värien ystävä.

   Poista
 3. Millä työstit? Siveltimilläkö? Itse olen huomannut, että vaikka nää ovatkin kovin hyviä luomareita, niin sormi tahtoo olla paras levitykseen, jotenkin ei vaan toimi siveltimillä, mulla ainakaan... Siitä syystä siis yleensä tulee tehtyä ihan yksisävyisiä meikkejä näillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tein ihan siveltimellä ja vaahtomuoviapplikaattorilla. Siveltimellä alueet, joista häivytän, applikaattorilla tummimmaksi jäävä osa.

   En oo itse asiassa kokeillut koskaan tehdä silmämeikkiä sormin, vois yrittää joskus. :)

   Poista
 4. Kiitos tästä postauksesta! Mulla on tämä sama sävy korkkaamattomana pöydän laatikossa. Jospa nyt tulisi hyvän palautteesi ansiosta joskus käytettyäkin tätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävy ei ole ominta minua, yleensä väännän iltameikkiin jotain violettia. Mutta onpahan nyt yksi tällainenkin, jos joskus tarvitsee.

   Poista