lauantai 28. syyskuuta 2013

Kauneuden kuolemansynnit

Kissaämmä heitti haasteella ja käski paljastaa syntejäni. Onneksi kaikkea ei tarvitse paljastaa, ei riittäisi loppuikä avemarioita huudellessa.


1. Ylpeys. Mikä kauneustuote saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi?

Ei oikein mikään yksinään. Rakennekynnet ehkä, mutta ei sekään auta, jos naama on ilman meikkiä. Hyvä meikkipohja, ripsiväri ja kynnet riittää perusarkeen tekemään itsestäni siedettävämmän. Erityistä itsevarmuutta saan vasta silloin, jos olen onnistunut väsäämään jonkin onnistuneen silmämeikin.

Kynnet kunnossa - elämä kunnossa


2. Kateus. Mitä ulkoista piirrettä, jota itse et omaa, kadehtit kaikkein eniten?

Kapeat kasvot. Vihaan pullanaamaani, jonka takia en tykkää ottaa kasvokuvia edes kosmetiikkablogiin. Lisäksi kasvojeni muoto ei ole kiinni painosta, se on samanlainen laihanakin. Kaksoisleuka häviää silloin, mutta pullaposket pysyvät. Sellaiset lapsenpyöreät.


3. Viha. Mitä kauneustuotetta vihaat?

Yäk.

Huulikiilto. Sellainen äärimmäisen wet look -huulikiilto.


4. Laiskuus. Minkä tuotteen/kauneusrutiinin jätät useimmiten käyttämättä/tekemättä laiskuuden takia?


Silmänympärysvoide. Tulee vielä kostautumaan.


5. Ahneus. Mikä on kallein kauneustuote jonka omistat, entä halvin?


Hmm. Kallein kokonaisuus taitaa olla pinottava Inglotin Freedom Palette, jossa minulla on 50 luomivärisävyä ostettuna ja 5 kaverilta saatuna sekä neljän poskipunan kerros. Keräsin noita pitkän aikaa eli en ostanut kerralla.

Limited edition ghd-raudasta tuli tuollaisessa laukussa

Kallein yksittäinen tuote on ghd-rauta, jonka tosin sain joululahjaksi.

Halvin? Ilmaisia tulee blogin kautta, mutta tässä ei ehkä haettu sitä. Ehkäpä euron maksanut kolmen kulmakarvaterän paketti. Voi löytyä jotain halvempaakin.


6. Ylensyönti. Onko sinulla useampi kappale jotain tiettyä kauneustuotetta ja jos on niin mitä?

Neljä lähes identtistä turkoosia MAC:in luomiväriä. Useita lähes identtisiä kynsilakkoja. Jäätävät määrät violetteja luomivärisävyjä. No siis oikeasti, mulla on kaikkea ja paljon.

Näitä Avonin hiusnaamioita hamstrasin, kun lopettivat ne.

Mutta jos ihan tasan samaa tuotetta ajatellaan, mulla on kaksi kappaletta Max Factorin Fantasy Fire -kynsilakkoja, jotka olen ostanut itse.


Monia siveltimiä on tuplat. Diorin kulmakyniä ostin toisenkin, koska toinen oli työmeikkipussiin ja toinen kotiin - toinen on kohta loppu. Yhtä Lancômen vanhaa huulilakkaa mulla on kaksi, koska toinen oli käyttämätön testeri äidin liikkeestä ja toinen ostamani - samoin myös löytyy kaksi samaa Lancômen luomiväriä, toinen testeri. Blogin kautta on tullut joitain tuotteita tuplana tai jopa triplana.


7. Himo. Jos sinulla olisi rahaa ostaa mikä kauneustuote tahansa, minkä ostaisit?

Kaikki loput Inglotin luomivärisävyt, joita en vielä omista. Kaikki MAC:in siveltimet. Ja sit vaikkapa L'Oréalin koko osakekannan. Ja ties mitä. Mut jos mietitään jotain teoreettisesti mahdollisempaa, yksittäisempää ja oikeasti mielessä käynyttä, eivät ne ole älyttömän hintaisia loppujen lopuksi:

- Sisley So Intense -ripsiväri (noin 50 euroa)
- Burberryn luomivärit tai huulipunat (30-70 euroa?)
- OPI:n tämän talven 18K White Gold & Silver Top Coat (alle 30 euroa)
- Diorin joku viisikko (about 65 euroa)
- Guerlainin uusimman Voilette de Madame -kokoelman huulipuna, mikä vaan sävy kolmesta (oisko noin 40 euroa?)
- joku ökykallis jalkavoide, jota en ole vielä bongannut - tähän mennessä mielessä on käynyt Butter London ja Clarins, mutta ne eivät ole oikeasti ökykalliita (30 euroa +/-)
- Shu Uemuran luomivärejä
- ghd:n tai Cloud Ninen matkakoko
- jotain, jonka ostaisin vain kauniin pullon vuoksi, kuten Swarovskin kosteusvoide
- helkutin kallis fööni


Haastan kaikki kirkkoon kuulumattomat kosmetiikkabloggaajat, joiden syntien puolesta ei ole kuoltu tai joiden syntejä ei ole saatu muilla uskonnollisilla tavoilla anteeksi. Ja nekin, jotka kokevat tarvitsevansa syntien tunnustamista puhdistautuakseen. Ja muut halukkaat. Ja ne, jotka muistavat nähneensä näitä samoja kuvia mun blogissa aiemmin.


Jotkin kuvissa esiintyvät tuotteet saatu blogin kautta: silmänympärysvoide, pari huulipunaa ja useampi kynsilakka.

2 kommenttia :

  1. Hah, täällä toinen silmänympärysvoiteen välttäjä :D

    VastaaPoista
  2. Apuaaa en vois olla ilman silmänympärysvoidetta! Aina meikkien putsauksen jälkeen se ihoalue suorastaan huutaa voidetta! Oon opettanu vähän miestäki jo käyttää, hähä.

    VastaaPoista