sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Ratkaisu käsilaukkukaaokseen: Insjö bagINbag

Naisen käsilaukku on pohjaton eikä sieltä löydä mitään. Kokoa on oltava tarpeeksi, jotta kaikki ehdottoman tarpeellinen mahtuu. Useimmiten kuitenkin isommista laukuista puuttuvat sisätaskut, niitä on joku pari hassua. Onneksi blogimaailmasta löytyi tähänkin elämän pieneen suureen ongelmaan ratkaisu.

IMG_9911

Insjö on markkinoinut bagINbag -laukkujaan aika tehokkaasti blogeissa viime aikoina - niin tehokkaasti, että havaitsin tarvitsevani tämän mielestäni ylikalliin laukun ihan välttämättä. Nätä on kahta kokoa, Inari ja Saimaa, otin suuremman Saimaa-mallin. Mustana, tietysti. 46 euron hinta kirpaisi, mutta koska koko palkkani oli budjetoitu aika tehokkaasti kaikki pakolliset huomioiden, totesin voivani ostaa tämän. Toki hinnassa näkyy sekin, että tuote ja yritys on suomalainen, vaikkakin itse laukut valmistetaan Kiinassa.

Laukku oli pienempi kuin oletin. Se näyttää kuvissa niin massiiviselta, että vaikka luin mitat, pelkäsin, että se vie silti liikaa tilaa laukustani tai ei mahdu sinne. Pyh, sehän oli ihan pikkuinen, mutta tilaihme.

IMG_9918 (2)

Tännehän mahtuu kaikki. Ehdottoman tarpeelliset tavarani, kuten 6 kuulakärkikynää, käsidesi ja kosteuspyyhkeitä, itse kyhätty minimaalarinteippirulla, sähkötupakkatarvikkeet, lompakko ja erillinen bonuskorttilompakko (toi pinkki), parit korvatulpat, lääkkeitä, muistivihko sekä muuta monen mielestä varmasti pöhköä. Suurin osa omituisuuksista liittyy työhöni. 5 kuulakärkikynää on ihan hyvä määrä ja maalarinteippivarastoni laukussa loppuvat aina kesken. Vielä lisääkin mahtuisi romua, mutta tämän enempää en jaksa kantaa mukanani. Vaikka tietysti haluaisin. Eiköhän tuota tavaraa kerry vielä, ja on hyvä, että tilaa on ylimääräistäkin jotain pidempiä reissuja varten.

Laukun saa tarvittaessa vetoketjulla kiinni, joskin koen kätevämpänä pitää sitä laukussani auki, jotta minimaalarinteippirullani sun muut ovat nopeasti esille kaivettavissa.

Käteväksi koen myös sen, että voin vaihtaa laukusta toiseen aika nopeasti. Käytännössä tällä hetkellä melkein kaikki laukkuni sisältö on organisoitu tuohon: kalenteri, avaimet ja meikkipussi ovat irrallaan muutaman muun laukun omiin pikkutaskuihin tunkemani tavaran lisäksi. Tuosta vaan laukku ulos laukusta ja sisään toiseen laukkuun. Tämä myös helpottaa jatkossa laukkujen ostoa, ei tarvitse katsoa, onko siellä sisätaskuja edes sitä muutamaa. Ostan laukkuni yleensä edullisesti: onhan minulla pari Burberryäkin, mutta noin muuten laukkuni ovat maksaneet yleensä muutamasta eurosta pariinkymppiin. Tuo tämänhetkinen aktiivikäyttölaukkuni on Anttilasta, 25 euroa, toinen suosimani on DKNY:n kosmetiikkatuotteiden mukana ilmaiseksi jaettu musta iso laukku, joita minulle on äidin liikkeen jäämistöistä tullut kaksi. Jos törsäänkin selektiiviseen kosmetiikkaan, vaatteisiin en juurikaan laita rahaa. UFF:in tasarahapäiviltä on löytynyt iso kasa lempivaatteita. Tämä Insjön sisälaukku maksoi nyt siis enemmän kuin laukut, joissa sitä käytän. Balanssi lienee hyvä.

Toimitus oli nopea. Tilasin tämän tiistaiaamuna, torstaina postisetä jo sitä yritti tunkea postilaatikosta. Nettisivu lupaa 7 päivän toimitusajan, minulla kesti 2 päivää.

Hmm, mitenköhän se pienempi Inari, voisikohan senkin tunkea tuonne laukun sisään Saimaan kaveriksi ja korvata möhkälemäisen meikkipussini sillä...

Muissa blogeissa:
Mustaa Kajalia
Fani's Nails and Life
Curiouser & Curiouser
Ennin kengissä
Be Inspired by Mea
...ja tuhannessa muussa.

2 kommenttia :

  1. Tää on niin paras! Mä mietin pienemmän tilaamista pikkuisemmille kasseille ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei oikein pienempiä kasseja käytössä ole, mutta kivasti mahtuisi kyllä se pienempi tuonne laukkuun tämän kanssa...

      Poista