perjantai 15. toukokuuta 2015

Laukkuni pohjaton sisältö

Viime ajat käsilaukkuni on ollut erinomaisessa järjestyksessä ostamani Insjön bagINbagin ansiosta. Mukana on kaikki tarpeellinen, puolitarpeellinen ja mahdollisesti joskus osittain tarpeellinen. Otin kuvaa ottaessa laukusta pois pari kuittia ja pari ylimääräistä pompulaa sekä lisäsin kuvaa varten avaimet ja puhelimen, jotka olivat pöydällä. Mutta tämä tavarapaljous minulla kulkee laukussani. Lisäksi siellä on mahdollisesti sähköröökin laturijohto ja tabletti, joskus myös toinen laturi. Mulla kun latautuu kaikki usb-pistokkeisella laturilla, eikä yksi välttämättä riitä jos sähkörööki, puhelin ja tabletti huutavat leipää samaan aikaan. Esimerkiksi geokätköillessä olen saattanut jättää meikkipussin pois keventääkseni painoa vähän, mutta kyllä, kaikki tämä on mielestäni aiheellista olla laukussa. :D

Oletan, että kuljetan mukanani aika paljon enemmän kuin keskivertonainen. Mutta hyvin pärjää. Jos ei paino haittaisi, mulla ois mukana vielä ties vaikka mitä muutakin. :D

IMG_8484

Eihän ne samaan kuvaan mahtuneet. Aloitetaan tästä. Meikkipussi ei mahdu Insjön sisälaukkuun. Vanhassa Lancômen pussissa kulkevat Biothermin huulirasva, Tweezermanin kynsiviila kotelossaan (saatu blogin kautta), MAC:in puuteri korjailuun, Sensain huulikiilto, Oriflamen kiiltopuna (saatu blogin kautta), Cliniquen Chubby Stick, L'Oréalin Brow Artist -kulmakarvageeli, Rimmelin ripsiväri, Vichyn BB-voide (kolme viimeistä saatu blogin kautta), Clarinsin The Brush ja MAC:in meikkipuuteri. Näillä saa aikaiseksi koko työmeikin. Meikkien alla on myös pari pompulaa.

Sitten työtä varten tarvitsemiani meikkipussin vieressä: kaiken maailman kortteja, muistikirja, kasa kyniä, korvatulpat, ihan superhieno itse kyhätty minimaalarinteippi ja The Body Shopin käsidesi.

Niiden alta löytyy pari Savettia, jotain Rainbow-versioita. Näitä täydensin tässä kuvia ottaessa myös, koska edellisen viimeisen Savettini olin juuri kuluttanut.

Insjön sisälaukussa kulkee myös jotain kosmetiikkaa, joka ei majaile meikkilaukussa. L'anzan hiuslakka (saatu blogin kautta), Batisten kuivashampoo (saatu blogin kautta), Santen käsirasva, pääkallokuvioinen taskupeili (tarpeellinen töissä: mahtuu helpommin työpisteelle pieneen tilaan, vaikka puutereissakin olisi peili), pari Travaloa (tällä hetkellä toisessa Philosophyn Pure Gracea ja toisessa Lancômen Ôui!-tuoksua), Marvisin suuvesitiiviste (saatu blogin kauttta), taskukampa, Lushin minikokoinen Charity Pot -kosteusvoide (saatu blogin kautta) sekä hotelli Tornista mukaan napatut pahvipaketoidut meikinpoistoliinat ja vanupuikot. Muutama nenäliinakin näkyy löytyvän.

Ja se puhelin. Kolmas Samsungin Galaxy S:ni, tämä on nelonen. Usein kyllä mahdollisesti taskussa eikä laukussa.

IMG_8474

Seuraavassa kuvassa sitä vasta kummaa tavaraa onkin, jos ei edellinen riittänyt. Lyijykynä, taskulamppu, varaparisto, terotin, pari geokolikkoa ja minigrippussillinen silicagel-pusseja. Nämä kaikki ovat geokätköilyyn liittyviä juttuja. Btw blogikollegat, älkää heittäkö pois niitä silicagel-pusseja, mitä tulee ties missä laukuissa ja korurasioissa. Kerätkää ne talteen ja lahjoittakaa mulle. Mä jätän niitä kätköihin imemään kosteutta niin, että kätkön lokikirja ja muut pysyvät kuivina, vaikka kätkö vähän vuotaisi.

Myös sytkäri on hyvä olla. Sähköröökitavaraa majailee tuossa pienessä mustavalkoisessa pilkullisessa pussukassa.

Lompakkojahan pitää olla kaksi. Musta on normaali lompakko. Pinkki on bonuskorttilompakko. Silti osa korteista on kotona - Finnairin kantiskortit sun muut superharvoin tarvittavat. Bonuskorttilompakon voi myös jättää kotiin, jos tulee tilanpuutetta.

Lompakkojen alla on Glitteristä ostetut kaksi rasiaa, joissa pidän lääkkeitä. Ilman noita en lähde mihinkään. Buranaakin löytyy laukusta, vaikka sitä kyllä käytän harvoin (kuten korkkaamattomasta levystä voi päätellä).

Sitten löytyy vielä avaimet. Ne ovat isossa kaulanauhassa, koska löytyvät silloin parhaiten laukusta. Minulla oli pienempi kaulanauha niille - toimi kaulassa, mutta ei löytynyt laukusta. Palasin takaisin baariaikoinani saamaan jättikaulanauhaan. Toi on ihan megahyvä nauha vaikken Jägeristä tykkääkään. Harmi, että lainsäädäntö estää ko. juoman markkinoinnin kuluttajille ja samalla noiden nauhojen nmyymisen kuluttajille. Onneksi on vielä tallella niitä, mitä killui baarimikkona vyöllä. Tämä tosin on viimeinen hyväkuntoinen sellainen, saatu vuonna 2009 tai 2010.

Avainten alta löytyy Sennheiserin kuulokekotelo, jossa on kuulokkeet. Toistaiseksi olen ollut noihin oikein tyytyväinen. Mulla pitää olla ihan kunnon kuulokkeet, en ala kuuntelemaan mistään nappikuulokkeista mitään. Eron huomaa niin selvästi, että en voi enää ikinä palata iPadin kuulokkeisiin, joilla monta vuotta kuvittelin pärjääväni. Never again. Näissä uusimmissani on vastamelusuojauskin, mutta eiväthän nämä tietenkään tuohon hintaan ja minikokoisina, siroina ja taitettavina ole mitkään hifistelyvehkeet. Sen verran hyvät kuitenkin, että en pysty puhumaan ihmisille kuulokkeet päässä, sillä en kuule kunnolla omaa ääntäni. :D Ei tarvitse luukuttaa ihan niin kovaa sitä itse musiikkia siltikään kuin mitä edellisillä Sennheisereillani, mutta silti kuulee musiikin.

Viimeisenä vielä laturi. Pakkohan se on olla aina mukana.


Noh, onko tämä paljon vai vähän? Sopivasti, minusta. :D Kaikki muut paitsi meikkipussi ja kuulokekotelo menevät muuten Insjö-tilaihmeeseen tarvittaessa, mutta silloin sitä ei kyllä saa kiinni. Normaalisti pidän laukussa muut tavarat Insjössä mutta meikkipussin, kuulokkeet, lääkkeet, geokätköilykamat ja avaimet erillään. Mulla on hyvin tarkkaan tiedossa, missä päin laukussa on mitäkin. Myös into pitää laukku järjestyksessä on säilynyt, koska Insjö. Suosittelen sitä ihan hulluna, kyllä mun on kohta pakko ostaa se pienempikin, Enkä tosiaan saanut sitä ilmaiseksi blogiin vaan bongasin muista blogeista ja rakastuin jo etänä ideaan.

1 kommentti :

  1. Hauska katsoa mitä muiden laukusta löytyy, koska mulla on laukussa vain lompakko, kännykkä ja pieni pussukka huulivoiteille ja punille :D

    VastaaPoista