keskiviikko 24. elokuuta 2016

Guerlain Lingerie de Peau

Täällä taas! Tammikuussa loppui innostus, blogger's block iski. Blogin kirjoittaminen tuntui lähinnä velvollisuudelta, elämä heitteli, mielenkiintoa ei ollut, itsetuntokin oli jotenkin jäissä. Ajattelin, että palaan takaisin blogin pariin vasta sitten, kun siltä aidosti tuntuu. Tässä on vaihdettu suuntia elämässä edestakaisin, työpaikkaa, vaatekokoa, hiusväriä, sukunimeä ja ties mitä. Viikko sitten tajusin, että minulla on tuote, josta haluaisin haluta kirjoittaa. Tänään tuntui siltä, että haluan kirjoittaa. Valokuvaamisinto on tipotiessään, mutta josko se sieltä heräisi. Käytin nyt brutaalisti hyväksi ulkopuolista kuvankäsittelijää, joka varmisti, että en menetä hermojani heti alkuun. Mutta, uusi rakkauteni Guerlainilta, kiitos blogimasennukseni katkaisemisesta!

Guerlain Lingerie de Peau 2

Kävin heinäkuussa Turkissa vallankumousyrityksen jälkimainingeissa. Vaihdoin väriä niin monta astetta, että kotoa ei enää löytynyt tarpeeksi tummaa meikkipohjaa. Olin ennen matkalle lähtöä rakastunut Guerlain-ostosten kylkiäisenä saamaani Lingerie de Peau -meikkivoiteeseen. Käytin pienen näytepullon loppuun. Olihan tuo meikkivoide minulle takaraivoon jäänyt jo Marin postauksista, mutta tyyriin hinnan takia en ollut sitä testannut. Pikkupullon käytettyäni rakkaussuhde oli jo tiivis. Ruskettumisen myötä tuli vihdoin syy ostaa uusi meikkivoide, joten etsin Lingerie de Peausta minulle sopivan sävyn. 

Lingerie de Peau on erittäin juoksevaa. Se levittyy loistavasti sorminkin eikä vaadi alleen mitään pohjusteita asettuakseen nätisti. Lopputulos on kaikkea sitä, mitä Guerlain lupaa: kuultava, kevyt ja luonnollinen, mutta kuitenkin sopivan peittävä. Selkeästi meikkivoide, eikä mikään sävytetty kosteusvoide tai BB, mutta silti uskomattoman luonnollinen. Puuterointi ei ole aivan välttämätöntä, kiirepäivinä olen käyttänyt tätä ilman puuteria. Kuumina päivinä kuitenkin jossain vaiheessa päivää pohja kaipaa puuterointia kiitelyn takia. Kaksi painallusta on sormin levitettäessä minulle sopiva määrä.

Guerlain Lingerie de Peau 1

03 Beige Naturel oli tähän tummuusasteeseen sopiva. Juuri loman jälkeen jopa hieman tummempi olisi mennyt, mutta tämä valikoitui kuitenkin sävyksi, sillä rusketus kuitenkin hälvenee. Muistaakseni ennen lähtöäni minulla oli näytekoossa 02 Beige Clair, joka sopi hyvin Suomen kesässä jonkun verran päivettyneelle iholle. Saatan muistaa sävyn kyllä väärinkin. Hyvällä tuurilla joku sitä vaaleampi käy minulle talvella. Sävyjä on lukuisia ja eri pohjasävyillä (01, 02, 03, 12, 13, 23, 24, 25...), joten tarvitsin todellakin iholle testaamista ennen ostopäätöstä. En muista, mitä kaikkia Suomessa oli myynnissä, mutta omaani vaaleampia jäi vielä useampi.

Kuten Guerlainin meikkituotteet yleensäkin, Lingerie de Peau tuoksuu ihanalta. Ei ehkä kovin ihanaa hajuste-allergikkoja ajatellen, mutta minä tykkään. Tuoksu ei minun mielestäni ole liian voimakas, huomaan sen vain levittäessä. Suojakerroin löytyy UVB- ja UVA-säteilyä vastaan, SPF 20 / PA +.

Hintaa meikkivoiteella on reilut 60 euroa (30 ml), mutta minulle se on jokaisen euron arvoinen. Ostan tästä varmasti myös talvisävyn itselleni. Myyntipaikkoja ovat (mahdollisesti pienempien liikkeiden lisäksi) Sokos ja Stockmann.

9 kommenttia :

 1. Tämä meikkivoide on itseänikin kiinnostanut, mulla on saman sarjan meikkipuuteri josta olen kovasti tykännyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. APUA EKA KOMMENTTI PITKÄÄN AIKAAN IIK MITÄ MÄ TEEN! :D
   Mä yritän olla ostamatta mitään ilman syytä, onneksi mulla ei ole meikkipuuterille tarvetta... Eiku hetkinen, mikäs mulla on viimeks ollu käytössä... ARGH mulla ei taida olla tarpeeksi meikkipuutereita. :D

   Poista
 2. En ole tätä kokeillut, mutta mun oma lemppari on Parure Gold, se on ihan parhautta tällaiselle "mummolle". :D

  VastaaPoista
 3. Oooh, kuulostaa mielenkiintoiselta! Vaikuttaa sellaiselta meikkivoiteelta, josta mäkin tykkäsin. Ehkä pitänee käydä testailemassa vaikka Sokoksella :)

  Kiva kun oot palannut! :)(:

  VastaaPoista
 4. Itsekin olen ko.meikkivoiteen testannut (ja siitä postannutkin: https://blingershimmer.blogspot.fi/2016/07/lingerie-de-peau.html), mutta omiin tarpeisiini ei jo pelkästään värin vuoksi ollut sopiva. (Aiemmin tuosta ei ainakaan Sokokselta tuota vaaleinta sävyä tosiaan löytynyt..)

  VastaaPoista
 5. Mä niin tätä tahtoisin kokeilla, mutta pelkään, että ei vaan sävy ole tarpeeksi vaalea, etenkään talvella.

  VastaaPoista
 6. Vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta, kiitos erinomaisesta esittelystä! Ihanaa että bloggaat edelleen! Täältä löytyy paljon hyviä tuotevinkkejä erinomaisesti esiteltyinä ja arvioituina. Ja myös tuoksujuttuja! Harmillista muuten että ainoa tietämäni kunnon kotimainen tuoksuaiheinen keskustelupalsta tuoksufoorumi katosi jonnekin (vai muuttuiko salaiseksi, en tiedä), siellä oli oikea aarreaitta meille vähemmän aktiivisillekin tuoksuharrastajille.

  VastaaPoista
 7. Appreciate you sharing, great article.Really looking forward to read more. Really Great.
  Photo Retouching services
  Raster To vector conversion

  VastaaPoista